62 deelnemers!

Op zondagmiddag 10 september 2017 zullen zich 62 vrijwilligersorganisaties in en om Het Park presenteren.
Stichting DwersVerband is blij met het aantal deelnemers; het is ook conform de verwachtingen na de evaluatie van de Verenigingenmarkt in 2014.
Laat u die middag informeren over hetgeen de vrijwilligers in onze gemeente mogelijk maken!

De samenwerking met de heemkundekring loopt ook voorspoedig: op 10 september is het namelijk ook Open Monumentendag. In dat kader komen er mooie, extra activiteiten in en om Het Park. Het wordt een bijzondere middag voor jong en oud(er)!

Noteer het dus in uw agenda: “10 september van 13 tot 17 uur – Verenigingenmarkt”.

Uitnodigingen verstuurd!

Vier weken later dan gedacht, maar vandaag gaan dan toch de uitnodigingen voor de Verenigingenmarkt per mail de deur uit!

De vergunning is aangevraagd, de vrijwilligers staan stand-by en nu maar duimen dat zich veel organisaties inschrijven.

Ondertussen gaan wij op zoek naar sponsoren en fondsen. Met alleen de deelnemersbijdragen redden we het namelijk niet.